Om Lidingö Rostskydd

 

Vi är ett familjeägt företag som under hösten 2007 slog upp dörrarna i norra delen av Vasastan. Idag erbjuder vi tjänster såsom rostskydd, blästring, bilservice och bilreparationer. Vi är specialiserade på rostskydd och ingår i Fackkedjan Tectyl där vi arbetar enligt kedjans riktlinjer. Hur skiljer vi oss från andra företag som erbjuder rostskyddsbehandlingar? Vi erbjuder våra kunder kompletta rostskyddspaket, där blästring och rostlagning också erbjuds. Totalt har vi 30 års erfarenhet inom branschen. Båda är djupt engagerade och trivs med vårt arbete.

Lidingö Rostskydd Hb
Ynglingagatan 9
113 47 Stockholm
08-335240

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Under åren har verksamheten vuxit och fler avtal har bildats med större bilfirmor. Målet har alltid varit att bli ledande på vår ort.

Vår personal är utbildad

Vi klarar arbetsmiljöverkets krav för arbetssätt samt Stockholm stads miljöförvaltnings regler för hantering av kemikalier.

Recent Articles


Testar bloggen
Bla bla bla[...]

Lidingö Rostskydd Hb

TEST INOM KORT

John Doe UI/UX Designer

10 års erfarenhet inom bilvård, rostskydd kundservice och webbdesign. Har varit med och startat upp Lidingö Rostskydd år 2007. På fritiden umgås jag med familj.

Robert
John Doe UI/UX Designer

Jag har arbetat med bilar i över 20 år och har under de senaste 9 åren drivit företaget Tectyl Stockholm med sonen Robert. Vi rostskyddar bilar dagligen men utför även andra arbeten såsom bilservice och bilreparationer.

Jurica